2009. október 3., szombat

Prága trip II.

Hétfő...
8-tól volt reggeli a szállodában. 10-kor elindultunk városnéző körútra Emil vezetésével. Megmutogatta a nevesebb fotóboltokat,... sajnos az összes zárva volt egy nemzeti ünnep miatt.
Beültünk a Louvre kávéházba, majd kisétáltunk a főtérre. Innentől szabad program,...szétszéledt a társaság. Páran elindultunk együtt enni valamit. Jó sok séta után találtunk is egy szimpatikus helyet, ahol még éppen elfogadható árak voltak. Heten mentünk le, de legtovább Bence, András meg én maradtunk. Étellel és sörrel teli gyomorral, így hárman folytattuk a városnézést. Nagyon szép idő volt, kabát nem is kellett. A sok séta leginkább Bandinak volt fárasztó, aki egy állvánnyal, és rajta egy műszaki kamerával mozgott. Visszafelé már nem is volt kedvünk gyalogolni, ezért villamossal mentünk a szállodáig.
Este megint elindultunk páran kajálni, de csak Bandival ketten értünk célba,...a többiek lemorzsolódtak. Jól bevált rántotthúsos szendvics következett, aztán vettünk 3-3 sört, amit a jóízűen el is fogyasztottunk a Moldva partján, dumálás közben. A sör elfogyott, a levegő lehűlt,... irány vissza a belvárosba. Egy utcasarkon ismerősökbe futottunk (Bence, Bjarki, Kristina, Nis...). Mondták hogy tudnak valami koncertet, tartsunk velük! A baj csak annyi volt, hogy fél órával a koncert vége előtt értünk oda, és 350korona volt a belépő. Viszont volt egy rock-kocsma is a szomszédban, ahol Ib és a mások Bence söröztek. Én már hullafáradt voltam.
A társaság fele lelépett, de 5en még maradtunk,...Később mi is átmentünk egy nagyobb szórakozóhelyre, ahol találtunk csocsót, szóval csocsóztunk egy jót. Kifelé jövet egy nagyon nemzetközi szituációba csöppentünk...
Egy magyar egy angollal cipelt ki egy öntudatlan németet egy cseh kocsmából.

kései lefekvés, kevés alvás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése